Kullanhinta.fi

Ostetaan kultaa

Kullan ostoilmoituksia on näkynyt erilaisten liikkeiden mainoskylteissä jo yli 100 vuotta. Internet on mahdollistanut nykypäivänä kullan myynnin postin kautta helposti. Kaiken yksinkertaisuuden lisäksi myynti on turvallista ja vaivatonta - mikäli valitset luotettavan kullan ostajan.

Katso listauksemme luotettavista kullan ostajista, joiden kautta on turvallista myydä kultaesineet.

Kulta rahaksi »

Kultaa ostavat yritykset

Ostetaan kultaa - Kullanhinta.fi

Kultaa ostavia yrityksiä on ilmaantunut joka puolelle Suomen kaupunkeja. Lisäksi internetissä kultaa ostavia palveluntarjoajia on tullut runsaasti markkinoille. Jos sinulla on tarve myydä kultaa, voit tehdä sen netissä ja voit valita itsellesi sopivan palveluntarjoajan. Tarjonnan laajentuminen hankaloittaa monesti kullan ostajan valintaa. Haasteena on monesti löytää yritys, joka tarjoaa kullasta mahdollisimman hyvän hinnan ja pitää kiinni ostolupauksesta.

Arjen eri säästöjä, ideoita ja uutisia käsittelevä sivusto Siu.fi vertailee kattavasti kultaa ostavia yrityksiä, suosittelemme tutustumaan artikkeliin tästä: Ostetaan kultaa.

Ostetaan kultaa kampanjahinnoin

Ajoittain kullan ostajat tarjoavat asiakkailleen erilaisia kampanjoita, esimerkiksi poikkeuksellisen hyvää kullan ostohintaa, mikäli kulta myydään tiettyjen ehtojen mukaisesti. Kampanjaedun lunastamiseksi yritys voi vaatia, että kultaesineet ovat tiettyä karaattipitoisuutta, tai että kultaesineet lähetetään tietyn ajan sisällä. Kampanjahintaa voi ajatella tietynlaisena nopean asiakkaan etuna, jonka avulla yritys haluaa palkita nopeasti toimivat asiakkaat. Tämä menettely auttaa kultaa ostavaa yritystä hyödyntämään tämänhetkistä kullan maailmanmarkkinahintaa.

Milloin kultaa ostavat yritykset maksavat rahat tilille?

Kun kultalähetys on vastaanotettu ostajan puolesta, ilmoitetaan kullan hinta pikimmiten kullan lähettäjälle, monesti 24 tunnin sisällä. Mikäli tilinumero on ilmoitettu etukäteen tapahtuu maksu usein heti kullan hinnan arvioinnin jälkeen eli 24 tunnin kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta. Kyseessä on varsin nopea prosessi ja mikäli tartuit "ostetaan kultaa" -tarjoukseen, saat hyvin todennäköisesti rahat tilillesi jo vuorokauden sisällä. Kullan myynti voi tulla tarpeeseen, mikäli tarvitset rahaa nopeasti. Valveutunut kullan myyjä ottaa selvää etukäteen kultaa ostavan yrityksen tyytyväisyys- ja hintatakuista, sekä erilaisista suojista palveluntarjoajan asiakaspalvelun kautta, ennen kullan ostosopimukseen päätymistä.